pre radosť

SRT

06.08.2009 18:33

 

SPIRITUAL RESPONSE THERAPY - SRT
Metóda duchovného liečenia

 

Spiritual Response Therapy (SRT) je metóda duchovného liečenia, ktorej zakladateľom je pán Robert E. Detzler, bývalý reverend pôvodom z USA. Jej vývoju sa venuje od roku 1985. SRT je metóda odlišná od väčšiny doteraz používaných spôsobov alternatívneho liečenia. Jej základom je napojenie sa na Vyššie Ja, ktoré predstavuje zbor duchovných bytostí s vyššou úrovňou vedomia. S ich pomocou je možné skúmať a riešiť podvedomé a duševné záznamy človeka. Duša má všetky informácie o tom, čo zažila. Prostredníctvom Vyššieho Ja je možné zistiť, ktoré negatívne a škodlivé energie a programy si duša so sebou nesie a následne ich podrobiť čisteniu. Odstránia sa blokujúce energie, ktoré komplikujú život a často o nich na vedomej úrovni ani nevieme. Tým, že sa pri čistení negatívnych energií a programov uľaví duši, uľaví sa aj fyzickému telu, ktoré potom môže pracovať efektívnejšie, rýchlejšie sa regenerovať a úspešnejšie čeliť mnohým ochoreniam.

Cieľ Konzultácie:

Vyriešiť svoje problémy a prijať za ich riešenie zodpovednosť. V tom môže byť metóda SRT nápomocná. Odmenou za túto snahu bude pocit slobody, uvoľnenosti a radosti zo života.

Cieľová Skupina:

Každý človek je unikátna bytosť obdarená slobodnou vôľou. Znamená to, že každý robí rozhodnutia v svojom živote sám. Či človek prijme svoje problémy a ťažkosti a zvolí si život v strese a chorobe, alebo sa rozhodne im čeliť a pracovať na svojom rozvoji, je na každom z nás.

Metóda Aplikácie:

Konzultácia je pre klienta nenáročná a pohodlná, nie je potrebné absolvovať žiadne cviky, postoje ani zložité manipulácie. Klient počas celého procesu sedí, poprípade leží, podľa toho, ako mu to lepšie vyhovuje. Vyžaduje sa od neho iba vedomá snaha riešiť vlastné problémy. UPOZORNENIE: Počas čistenia negatívnych energií mnohí klienti vnímajú rôzne pocity, napríklad teplo na hrudi, mrazenie v chrbte, neurčitý tlak, mravenčenie v nohách, môžu sa výraznejšie smiať alebo dokonca plakať. Tieto prejavy však trvajú veľmi krátko a sú len dôsledkom zablokovaných energií a emócií, ktoré klient v sebe držal a pri čistení dostali možnosť sa uvoľniť.

Výhodou Metódy:

je, že práca cez Vyššie Ja je rýchla a mnohí klienti pociťujú značnú úľavu. Jedna konzultácia metódou SRT trvá približne 60 – 90 min. Počas nej je možné identifikovať a vyčistiť mnohé z klientových negatívnych energií, ktoré spôsobujú v jeho živote problémy.

 

Pomôcky:

Práca s Vyšším Ja spočíva v používaní kyvadla, ktoré sprostredkúva odpovede na kladené otázky a sústavy 40 tabuliek, kde je zoradená väčšina problémov, na ktoré duša pri svojej ceste môže naraziť.

 

Čo Možno Metódou Srt Riešiť:

- zablokované disharmonické energie, ktoré pochádzajú z traumatizujúcich zážitkov, konfliktov a stresových situácií; problémy s učením, sústredením, stresom voči škole alebo konkrétnemu predmetu; únavu, nespavosť, nedostatok energie, pocit opustenosti, neistoty alebo strachu, stavy úzkosti, fóbie a depresie nespôsobené organickým poškodením mozgu; zajakávanie spôsobené psychickou traumou; väčšinu alergických ochorení, ako napríklad potravinová alergia, senná nádcha, priedušková astma a podobne; dlhotrvajúce bolesti, ktorých príčinu nemožno objasniť klasickou medicínou; niektoré ochorenia kože, nočné pomočovanie; príbuzenské, kolegiálne alebo partnerské vzťahy zistením a vyčistením vzájomných blokujúcich energií, závislostí, prísah; nevyriešené záležitosti a traumatické skúsenosti z minulých životov, ktoré blokujú náš rozvoj v súčasnom živote a mnohokrát sa podieľajú na rozvoji chorôb; otestovanie, ktoré živiny, minerály a vitamíny má telo v nedostatku a z akých zdrojov ich možno najvýhodnejšie získať; zablokované, uzavreté a disharmonicky pracujúce čakry; privtelené duše, duchovné parazity a ďalšie entity; zóny s negatívnou energiou, nachádzajúce sa vo vašom byte alebo pracovisku; je možné od negatívnych energií vyčistiť rastliny, zvieratá aj predmety; vyčistením energií zablokovaných na úrovni telesných orgánov a ich ovplyvnením pozitívnymi vibráciami je možné v mnohých prípadoch umožniť telu, aby sa samo lepšie regenerovalo a tak zlepšiť stav mnohých ochorení, neschopnosť prežiť naplno svoj život a nájsť si v ňom svoje miesto,...

Upozornenie:

čím táto metóda nie je:

- náhradou bežnej lekárskej starostlivosti - ľudovým liečiteľstvom - liečením pomocou prikladania rúk alebo priamym používaním energie - šírením náboženstva alebo ideológie

Čas Trvania Konzultácie:

jedna aplikácia cca 60 – 90 minút. Počet konzultácií potrebných k úplnému vyčisteniu závisí od závažnosti a množstva negatívnych programov a energií. Vo väčšine prípadov postačujú dve až tri konzultácie.

MOŽNOSŤ KONZULTÁCIE PROSTREDNÍCTVOM SKYPE:

Klient sa potrebuje vopred dohodnúť na termíne.

CENA:

jedna konzultácia 25,-€ - pri odblokovaní prostredníctvom Skype doložiť doklad o zaplatení konzultácie bankovým prevodom

Späť

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.